DIN VISION

 

 

 

Din vision handlar om ditt framtida önskvärda tillstånd. Att definiera din vision är första steget när du arbetar tillsammans med oss på Navigatum. Vi anser att vikten av att veta VART vi ska påverkar våra säljresultat i allra högsta grad och vi utelämnar därav inte denna värdefulla faktor.

 

Att koppla relevanta mål som leder mot din vision är väsentligt för framgång. I detta steg handlar det inte om att sätta rena säljstatistiska mål såsom antal kontaktade kunder, bokade kundmöten eller påskrivna avtal. Här handlar det om att sätta mål på ett djupare plan. Ett plan som har med ditt framtida önskvärda tillstånd, din vision, att göra. Mål som är brinnande, eller snarare glödande inombords, mål som motiverar dig och där dina drivkrafter är starka.

 

Vi kan ha olika säljresultat, bra, bättre eller strålande, men så länge vi inte vet VARFÖR vi ska arbeta med försäljning, eller vilket yrke eller göromål det än gäller, så spelar resultaten mindre roll. Varför, varför, varför, varför? Vad är syftet med att du arbetar? Vad ska du göra med den inkomst, tid och andra resurser du har efter att du arbetat?

 

Som säljare har vi ofta möjlighet till provisions- eller bonusbaserad lön och vi kan välja på vilken nivå vi arbetar. Men frågan kvarstår; Vad är ditt framtida önskvärda tillstånd?

Var är du om 10 år, om 20 år eller om 50 år?

 

 

Att vara en skicklig säljare kommer definitivt att föra dig i raskare takt mot din vision.