Kursdeltagare

Vad säger våra kursdeltagare

Riktiga människor - Riktiga historier - Riktiga resultat


"Navigatum - strukturerade, professionella och fokuserat upplägg med verktyg och metoder inom den mentala träningen samt framtida vision, har för mig varit helt fantastiskt både på det personliga planet och mitt dagliga arbete. Ett stort TACK Ellen!"

Patrik W

"Det har varit så intressant och spännande att gå dessa kurser. Jag har lärt mig massor och dessutom fått lära känna väldigt härliga människor."

Sanna P

"Denna resa har varit något helt annorlunda än vad jag tidigare varit med om. Jag har fått rannsaka mig själv och vart jag vill i framtiden. Jag har tränat mentalt varje dag vilket gjort mig mycket starkare. Det kar varit toppen på alla vis."

Stefan K 


"Det var värt varenda krona. Jag har verkligen lärt känna mig själv på ett helt nytt sätt. Nu känns framtiden rolig och ljus ut. Det som påverkat mig mest var men mentala träningen. Förut var jag alltid orolig och hade svårt att känna glädje. Nu mår jag jättebra!"

Therese R

"Jag blev anmäld via mitt arbete till Navigatums första kurs och jag måste säga att det slog alla mina förväntningar. Aldrig trodde jag att jag skulle få såna insikter om mitt liv som jag fått."

Anders P

"Jag visste inte vad mental träning var, innan jag kom i kontakt med Navigatum. Genom att träna mentalt mår jag bättre både fysiskt och psykiskt, jag är mer fokuserad och presterar på en högre nivå. Jag är i balans med kropp, själ och hjärta. "

Anna-Maria E


"Sedan jag började på Navigatum har jag fått bättre självkänsla och självförtroende! Jag har även definierat min vision och börjat styra mot den."

Jessica R

"Jag gillade upplägget på kursen. Klockrent med att kombinera ljudfiler och klassrumskunskap. Jag tycker att min mentor var toppen och hjälpte mig när det kändes tufft. Varför får man inte lära sig om visionen i skolplanen?"

Annika F

"I början tyckte jag att det var besvärligt att lägga 15-20 minuter varje dag på mental träning. Jag var alltid stressad och de minuterna kändes som timmar. Efter coaching från min mentor kom jag snart in i rutinen och idag kan jag inte vara utan ljudfilerna. Dessutom jag massa tid över. Fantastiskt!" 

Henrik A 


"Att kombinera mental träning och samtidigt sätta en vision blev en helt ny upplevelse. Allt blev helt plötsligt mycket klarare. Den mentala träningen gör att jag kan fokusera på vart jag ska i min vision."

Per-Anders L 


"Dagen jag började arbeta på att ta fram en vision efter Navigatums riktlinjer förändrades allting. Det gav mig den kompass som jag behövde för att sätta in riktiningen i mitt liv. Visionen har hjälpt mig att hantera motgångar bättre och bara se det som ett snesteg på vägen. Min vision gör liv roligare och jag uppnår mer än vad jag gjort tidigare." 

Anna-Maria

"Min vision känns kristallklar och det känns väldigt skönt att äntligen ha fått en mening och riktning att följa. Att jag vet att om jag gör vissa saker kommer de att leda till resultat jag själv valt"

Mats S

Navigatum AB

kontakt@navigatum.se
070-3406400
Helgfria vardagar 9:00-16:00